fredag 3 juli 2009

Det åskar!

Det är ett riktigt åskväder ovanför Flemingsberg. Det blixtrar och mullrar, och det är inte så långt bort heller, 2-4 kilometer kanske. Det spänner i mina trumhinnor av trycket och av att hela huset skakar av mullret. Undra vad det skulle bli för siffra på Ritchter-skalan tro? Yoda kikade upp vid första mullret för att kolla vad som lät, för att konstatera att det säkert inte var något viktigt, och somnade sen igen.. Skönt med en cool hund. Matte är inte lika cool, hon tycker åska är lite obehagligt. Det är för att jag jobbat så mycket utomhus med hästar, och ofta är man på fält och grejer, öppna ytor, så börjar det åska så är det panik att få in alla hästar från hagarna snabbt.

Snart åker vi till klickerlägret. Skönt att åka bil ned. Tåg vore vansinne, dessutom åskar det och då får man nog räkna med iaf 1-2 timmars försening, utöver den vanliga förseningen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja vi hade också världens åskväder. Småpojkarna blev lite oroliga, så jag la mej på sängen så att gossarna kunde krypa in under täcket... det tycker dom är skönt i såna lägen.
/Dvärghundspossen