torsdag 24 september 2009

Ännu mer lydnad..

Rapport från gårdagens lydnadsträning:
Vi blev kommenderade linförigheten i lydnadsklass 1 och det gick riktigt bra! Det blev lite längre än "normalt", men Yoda hängde med och jobbade bra hela tiden och fick massa med gott på slutet! Nu peppar jag honom lite när han är duktig under momentet, men får väl tona ned det så att det inte märks av domaren.. ;)

Sen körde vi en del ställanden under gång. Det har ofta blivit så att Yoda i ställer sig första repetitioner under framlängesmarsch, och då byter jag till baklänges och kör det några gånger innan jag kör framlänges igen.. Sandra upptäckte att jag ofta gör så, det är så bra att träna med folk som ser allt tok man gör... *s* Yoda är duktig på att shejpa matte..

Anna kom lite senare, vilket inte var någon fara. Yoda tyckte dock att hennes man(som jag verkligen inte kan komma ihåg namnet på) var en skum typ. Inte en farlig skum typ, utan mer en skum typ man skulle springa fram till och studsa på, fast först skälla på på avstånd. Han skulle få göra en tandvisning på Yoda, men Yoda rusade fram och nästan upp i famnen på honom och flängde runt. Han är ju iaf tillgänglig, men för att kunna kolla tänderna ska hunden nog vara stilla en nanosekund iaf. Sen var Annas make väldigt mystisk när han gick runt med lille Viktor i bärsele på magen och rastade Kvattro en bit bort. Men det är bra störning det!

2 kommentarer:

Dvärghundspossen sa...

Men en stor människa där en liten människa växer ut från magen, det är klart det är skumt, hur skumt som helst ju. Yoda kanske vill vara med i Logans nya gäng (seriebloggen)?

Ida Eklöf sa...

Gravida människor är ju ok enligt Yod. Fast där vet han ju inte att det är en liten människa på en stor människa.. *s* Han vill gärna vara med i gänget! ;)