torsdag 31 december 2009

slutet på året.

Igår runt lunch anlände jag, pojkvännen och Yoda till Säffle för att fira nyår med Luss och Micke. Tågresan gick bra, Yoda uppförde sig bra. Däremot började han bli rastlös när jag började bli trött på att sitta stilla på tåget och började studsa runt. Alltså, jag började studsa runt, inte Yoda... *vissel* Var en fin husky i samma vagn som skulle kollas till då och då så den inte gjorde något dumt, inte mycket jobb för Y egentligen, för den låg exemplariskt och sov hela resan.

När vi kom hit var det iaf -19°C ute. Igår kväll hade det gått ned till -26°C. Alla hundarna får köldkramp, både staffen, rottisen, raggsockan(belgar/bc/schäfer) och Yoda. Fast här har Y en klar fördel, han studsar ju runt och är väldigt aktiv, så han krampade knappt hälften så mycket som de andra. Idag får han skor på sig dock. Blir inte långpromenader, man får dessutom hålla sig till plogade vägar(de är lätträknade här ute..) med tanke på att det är nära en meter snö ute. Men det är sjukt vackert. Ska försöka fota lite idag har jag tänkt. Iaf genom fönstret.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Den är klockren den krönikan XD

Anonym sa...

Gott nytt år Yoda!

Dvärghundspossen sa...

Och OM en liten vovve får köldkramp, löser man det lätt genom att stoppa in hela vovven innanför jackan i fem minuter. Inte så lätt med en hund modell större... :-)