måndag 25 maj 2009

Yoda på bullkalas.

Yoda var i söndags med på inflyttningsfika hos min syster Ellen som numera är sambo med Per. Yoda såg det som sitt uppdrag att se till att inget som var på golvet gick till spillo, han började sin vistelse där med att äta upp en sötmandel.. Efter det blev det mest diverse kaksmulor! Och stirra på alla Ellen och Pers vänner som åt!

Jag måste lära mig att ta med middag till min hund när vi är på sådana äventyr. Det är nämligen så att Herr Yoda blir mycket grinig och ofokuserad när klockan passerat 18.00 och ingen middag serverats. Då börjar det stirras och knorras på matte, och jämras, skällas och pipas. Ja, och alla andra otänkbara ljud.. Visst, de man umgås med blir underhållna, men att sitta på pendeltåget med en sur hungrig hund när man är trött är ingen hit, för en hungrig Yoda vill varken sitta ligga eller stå på tåget. Han vill slicka på golvet och springa runt.

Här är en interörbild med en viktig detalj i fotöljen! (som för övrigt kommer från våra föräldrar och redan då var en favorit som hundfotölj, det var den fotöljen Yoda låg i först, den luktade ju helt rätt!)

Det var även en katt vid namn Miso med på fikat. Hen var där med sina mattar Mye och Sanna, vilket Yoda tyckte var rätt märkligt. Han är rätt rolig, var jättenyfiken men så fort Miso tittade på honom eller rörde sig så flög Yoda några steg bakåt och såg mycket skeptisk ut. Katter kan man inte lita på tydligen.. Han var mer intresserad av bullen Mye hade i handen, som även Miso fick äta av här på bilden:

Inga kommentarer: